25 April 2019

Storm 2

 

En toen was het voorbij…..

 Afscheid nemen van iets wat je ongelooflijk dierbaar is, DAT valt helemaal niet mee..

Als de dag van gisteren staat mijn contact met jouw fokker in mijn geheugen gegrift: “ja hoor”, hoorde ik hem zeggen door de telefoon,.. “er is nog een Jack Russell puppy over, ik denk alleen niet dat je die wilt, want ze is helemaal wit en heeft maar 1 klein bruin oortje, de meeste mensen willen met veel kleurtjes”.
Als tegen dovemans oren gezegd reed ik naar Swifterbant waar ik voor het eerst kennis met je maakte op een leeftijd van 4 weken. Of ik goed wilde uitkijken waar ik lopen zou, vroeg de fokker mij bij het binnenkomen, zo klein was je! Ik was gelijk verkocht, en gaf je de stoere naam Storm en beloofde mijzelf dat jij nooit meer weg zou gaan.
18 jaar later hebben we heel regelmatig tegen elkaar thuis gezegd, …’goed uitkijken waar je loopt, want Storm was een meester geworden in het voor onze voeten lopen”.

18 jaar vol met herinneringen. WAT heb ik een boel mee gemaakt met jou!

Storm, je was een geweldige hond, zo klein als je was, altijd opgewassen tegen de herders die in je huis kwamen. Genoten heb je van de vele uren in de duinen achter de konijnen aan. Tot op het allerlaatst was je mentaal ijzer sterk, een Jack Russell geeft niet op en jij was een echte Jack Russell.

Het is goed zo, we koesteren onze warme herinneringen en dragen die met ons mee!!
Als er een hiernamaals is vertrouw ik erop dat jij met alle liefde omringd wordt door al onze dierbaren.

 

Warme knuffel Storm!

Manon & Sicokoord

Stormy
Januari 2001 -­- 25 april 2019

 

Storm 1