woensdag 9 september 2015 23:47
 
In alle vroegte zijn we op het aangewezen trainingsveld om de blauwe Happy Dog verstekken te revieren.
Deze keer met directe beloning en dat ging goed. Nog voor half 8 zijn we klaar, mooi op tijd want de hondensporters rijden het parkeerterrein op.
De ochtend vliegt om, de één doet nog een training, de ander wandelt met zijn hond, ieder zijn/ haar ding. Maar ruim op tijd zitten we allemaal klaar om naar het voorbrengen van de witte hond voor afdeling B en C te kijken.
Goed te zien, helder aanwijzingen van de keurmeester, geen schokkende dingen gezien.
 
Foto team
 
Het pakwerk laat hier en daar wat afwijkingen van onze manier van pakwerk zien, tja daar heb je mee te maken op een evenement als dit.
Na de demonstratie is er tijd om droog te oefenen met lopen en blok gooien op het veld. Hier heb ik gebruik van gemaakt en rond half 4 was het wachten op de ceremonie waar we om 17u klaar voor moesten staan.
Met alle geleiders en de honden en begeleiders liep de gehele stoet door de stad Delemont.
Ruim een uur later en vermoeid kwamen we terug in het stadion waar de formaliteiten nog een half uur in beslag namen, maar toen was het toch echt een feit; Het WK FCI 2015 is officieel geopend.
Nu wil iedereen zo snel mogelijk weten hoe ze zouden loten.
 
loting

Een dag van veel en lang wachten bleek ook nu weer bij de loting. Om half 8 kwamen we ruim van te voren aan in een tjokvolle zaal, tafels en stoelen werden uit opslagruimtes gehaald en daar volgde het wachten.
Rond de klok can 21'uur werd ons land opgenoemd. De loting is een feit!
We hebben op een schets de tijden gemaakt, zie onderstaande foto.
 
tijden NL team

Ik mag morgen lekker vroeg appèl lopen, Diane bijt de spits af, letterlijk met pakwerk om 08.15u..
We zullen rond 7.00u in het stadion zijn, even de kunst afkijken, daarna lekker zelf lopen, ik hoop dat we kunnen laten zien waar we hard voor getraind hebben,...
Wordt vervolgd......