Even een update na onze wedstrijd experience!
Zaterdagochtend bij prachtig weer gestart op mooie speurweides als eerste geloot!
Mooie start, knappe eerste strek, goede hoek en het tweede strek was mega lang, ze keek 1x op en met de vorige ervaring van de haas in gedachten geef ik een binnenmonds commando zoek, spoor wordt weer opgepakt, nog een kleine overtuiging nodig, maar verder goed, all voorwerpen super snel verwezen! Tempo over het geheel genomen goed, 1 hoek een kleine overtuiging nodig. In de nabespreking bleek het extra commando 3 punten te hebben gekost en het had zelfs tot een diskwalificatie kunnen leiden, een mooi leermomentje dus! Alles bij elkaar hielden we een speurresultaat van 94 pnt over! Heel tevreden!

Het apel verliep al even voorspoedig, eerst afleggen, in de zon, maar dat heeft haar geen slecht gedaan, lekker opgewarmd voor een knap stukje apel, hier en daar wat kleine puntjes, en alle halfjes bij elkaar opgeteld hielden we er 96 punten over! Helemaal blij! Alles waar we zo op ingezet hadden viel ditmaal goed!

Het manwerk was van ander kaliber,
Opkomen, revieren, ging snel en kort om de verstekken, ze had iets directer het verstek mogen nemen voor t aanblaffen, aanblaffen kleine onderbreking, aan de voet goed, af voor vlucht verhinderen ook goed, en dan begint het pretparkfestijn voor dr!
Ik vergeet het commando stellen, wat ik op de valreep nog toeroep, zij lost slecht, pit na, en vij het inlopen vergeet ik volledig dat ik een rugtransport moet lopen, vraag me wel af waarom de pakwerker zich zo moeilijk opstelt voor mijn zijtransport en wil een zijtransport inzetten en hoor Sico vanaf de kant roepen RUGTRANSPORT en dan valt mijn kwartje pas, maar Het kwaad is al geschiet, concentratie kwijt, en madame breekt uit op rugtransport, !!!! Met mijn laatste beetje heldere verstand roep ik hier, voet, en dat heeft mij een diskwalificatie geschild!
De rest is lang leven de lol, ze loopt te ver voor bij rugtransport, bijt in maar lost zwaar, pikt in bij inlopen en laat zich slecht meenemen voor de afstand, eenmaal boven gaat ze neit aan de voet, blijft staan, ikpak,haar bij de ketting, maar als ik niet uitkijk sta ik alleen nog met een ketting in mijn hand, dus geef op de valreep een zwier en het commando stellen, ze remt af met inbijten, lost zwaar, bijt nog 3x na tijdens inlopen, zijtransport matig, en als klap op de vuurpijl laat ze zich maar net meenemen vd pakwerker af, en zodra de lijn omgaat hangt ze er in als een trekpaard!
Kortom krententuin, chaos, puinhoop! Resultaat 83 pnt.

Al met al super leuke, leerzame dag!
Beker voor hoogste apel, 96 was veruit de hoogste, de eerst volgende had 90.
Beker voor een 3de plek!
En een ervaring rijker.
Oja en DJ vond dat ze 2 cadeau ballen had verdient, vanaf het podium ving ze er nog een uit de lucht, die voor de buurhond was bedoelt,.... Hoezo Joolig!!