DJ heet op haar stamboom Stormvogel's India Joy.
 
Stormvogels DJ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DJ werd bij mij, in november 2007 geboren uit de combinatie Joy van Fort Oranje x Kukay's Zpitfire. Het was een nestherhaling.
Er zaten twee teefjes in het nest. Ik had een aanvraag uit Amerika en met 8 weken bleek DJ een heel lieve, zachtaardige hond te zijn, die meer weg had van een labrador dan een pittige mechel uit werklijnen.
Stormvogels DJOm teleurstelling in Amerika te voorkomen is DJ gebleven en mocht het pittigste hondje de oceaan over.
De eerste maanden heeft DJ vooral genoten op het strand van de meeuwen en de zee.
In het voorjaar van 2008 heb ik contact gezocht met obedience trainster Bianca van de Post.
Motivatie en plezier straalde deze trainster uit, en ik keek met open mond naar de snelheid in haar oefeningen en de correctheid bij het volgen.
Deze voor mij nieuwe manier van trainen bleek een enorme uitdaging! Uren heb ik doorgebracht met Bianca, gefrustreerd moeten concluderen dat deze manier van trainen eindeloos veel geduld vergt en oog vergt voor ieder detail, tot in de perfectie. Drie jaar lang heeft Bianca ons begeleid en is inmiddels een goede vriendin geworden en DJ's favourite Juf!! Met heel veel plezier heeft DJ haar gehele vooropleiding bij Bianca doorlopen.
Tussen 2009 en 2011 heeft DJ een aantal blessures doorstaan die bij menig werkhond voor een vervroegd pensioen hadden gezorgd. 
Een stuk rubber van Kong zorgde voor een bijna fatale darmafsluiting, een balletje waarin twee honden tegelijkertijd met grote snelheid in wilde bijten liet de tanden uit een spatten.
 
 
 
Een glasscherf van een achteloos weggegooid bierflesje zorgde voor vijf doorgesneden pezen in haar achterbeen. 
Bij iedere behandeling werd geen enkele garantie gegeven, en iedere keer opnieuw heeft DJ alle tijd gekregen om volledig te herstellen, zonder enig limiet of tijdspad! In het voorjaar van 2013 bleek ze dusdanig hersteld dat we het een kroon op het trainingswerk vonden om haar IPO 2 en 3 examen te halen.
En bij wijze van geintje hebben we onze eerste wedstrijd in oktober van dat jaar gedaan.
We bleken het leuk te vinden ergens naar toe te werken! En zo zijn we stap voor stap de trainingen gaan aanpassen en na elke wedstrijd gekeken of er nog haalbare verbeteringen waren.
 
 
 
Dit heeft geresulteerd in een derde plek op het Nederlands Kampioenschap in april 2015.
EN we maken deel uit van het Nederlands Team voor de Wereld Kampioenschappen FCI dat in september 2015 in Delemont, Zwitserland gehouden wordt!
 
DJ wordt in november 2015 al weer 8 jaar!
Mooie leeftijd om terug te kunnen kijken op een bijzondere prestatie van een bijzondere hond!
 
Stormvogels DJ